Buwegs Installatie BV. | Grutbroek 36, 7008AN Doetinchem | 0314-330658 | Info@buwegs.nl

sliderimage

Op zoek naar een elektricien?

Het verrichten van elektrotechnische werkzaamheden is al ruim 50 jaar onderdeel van onze dienstverlening. Buwegs Installatie kan vele elektra werkzaamheden bij u uitvoeren, geheel naar uw eigen wensen.

Elektrotechniek werkzaamheden voor uw:

  • Complete woningen (nieuwbouw/verbouw)
  • Tuinen en schuren
  • Bedrijfspanden
  • Verenigingsgebouwen

U kunt bij ons voor alles terecht; een deurbel te vernieuwen of om gewoon een lamp te vervangen; geen probleem want wij staan voor uw klaar!

Gecertificeerd specialist in elektrotechniek

Buwegs Instalatie is vooral gespecialiseerd, en volledig gecertificeerd, in het aanleggen van electra in huizen en bedrijfspanden. Zowel nieuw- als oudbouw.

Deze werkzaamheden worden samen met de klant in overleg uitgevoerd, zodat u op de gewenste plek de juiste hoeveelheid wandcontactdozen heeft. Of om verlengsnoeren en losse contactdozen te vermijden.

Bij ons kunt u altijd terecht, of het nu gaat om het oplossen van een storing zoals een stroomstoring, problemen met uw groepenkast, of andere hulp bij installatietechniek. Onze elektriciens staan altijd garant voor kwaliteit!

Meterkast vernieuwen?

In veel woningen is de bestaande groepenkast nog niet voorzien van een aardlekschakelaar.
Een aardlekschakelaar is een extra beveiliging van de elektrische installatie die vroegtijdig de
elektrische installatie afschakeld bij het ontstaan van een lekstroom. De aanwezigheid van een
aardlekschakelaar is bij een nieuwe of gewijzigde elektrische installatie sinds 1975 verplicht. 

Wij kunnen uw meterkast vervangen conform de installatie normen van deze tijd. Of het nu gaat om het vervangen van uw huidige meterkast of het uitbreiden van uw groepenkast. De meterkast is het belangrijkste deel van de elektrotechnische installatie en daarom is het belangrijk dat deze conform de installatie normen van NEN1010 is geïnstalleerd. De groepen in de groepenkast moeten goed verdeeld worden om overbelasting en piekspanning in deelektrotechnische installatie te voorkomen. Wanneer er een groepenkast vervangen moet worden bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Storingen?


Bij ons vindt u altijd een betrouwbare elektricien die uw storing zoals een stroomstoring gauw oplost, uw groepenkast aanpast, of vervanging van uw meterkast verzorgt. 

Heeft u een vraag of verzoek met betrekking tot uw meterkast, groepenkast, een storing, stroomstoring of iets anders waarbij u een elektricien nodig hebt, neem dan gerust meteen contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of op ons telefoonnummer (0314)-330658 voor een advies en geheel vrijblijvende offerte.

                                                                                                                                        Afbeeldingsresultaat voor Berker hager