Buwegs Installatie BV. | Grutbroek 36, 7008AN Doetinchem | 0314-330658 | Info@buwegs.nl

sliderimage

Laadpaal installeren bij u thuis of op het werk

Buwegs Installatie is een elektrotechnische specialist en laadpaal installateur. Wij verzorgen faciliteiten voor het opladen van elektrische auto’s, thuis en op het werk. Heeft u wel eens gedacht aan het plaatsen van een laadpaal in de garage, bij de oprit of op de parking bij het kantoor? Het opladen van elektrische auto’s via zo’n laadpaal is stukken veiliger dan via een gewoon stopcontact. Het is daarnaast veel sneller en het is mogelijk om de stroom te verrekenen met uw werkgever

Leverancier van gerenommeerde merken

Buwegs Instalatie is leverancier van elektrische laadpalen van diverse gerenommeerde merken. Van deze merken leveren wij verschillende uitvoeringen laadpalen en oplaadpunten voor wandmontage. Wij helpen u graag met de juiste keuze van een autolader. Wat past bij uw persoonlijke situatie? Laat u adviseren door Buwegs Installatie.

Vrijblijvende offerte elektrische laadpaal

U kunt bij ons terecht voor een scherpe offerte voor de levering van een laadpaal, de benodigde bekabeling en aansluitmaterialen. Daarnaast verzorgen wij ook de vakkundige montage van de oplaadpunten voor u. Ook kunnen wij de laadpaal aansluiten in uw meterkast. Mogelijk heeft u extra groepen nodig, maar soms kan de laadpaal op bestaande groep worden geïnstalleerd. Deze extra opties nemen wij graag in een offerte voor u mee! Zodra u akkoord gaat op de offerte plannen wij een afspraak in.

2022-10-11-11-00-15-Facebook