Buwegs Installatie BV. | Grutbroek 36, 7008AN Doetinchem | 0314-330658 | Info@buwegs.nl

sliderimage

Op zoek naar een onderhoudscontract?

Met een service & onderhoud abonnement van ons bent u verzekerd van een optimaal comfort in uw woning. Onderhoud aan uw CV-ketelboiler, geiser, gaskachel en ventilatoren zorgen voor een perfect werkende installatie en een zo hoog mogelijk rendement. Dat betekent dat u op uw CV ketel kunt vertrouwen en de storingen tot een minimum beperkt blijven. Wij streven er naar om u zo snel mogelijk te helpen. Zowel in de daguren als avonduren alsmede in het weekend en tijdens feestdagen. Onze monteurs kennen hun klanten. U wordt direct geholpen. Aangezien wij van alle markten binnen de installatietechniek thuis zijn, kunnen wij u meer service bieden dan alleen het onderhoud van de CV ketel. Bij alles wat in, op of aan uw huis verbonden is, is er kennis bij een van onze medewerkers.

                                                                            

Ook kunt u voor (jaarlijks)onderhoud aan de cv-ketel, boiler, geiser, gaskachel en ventilatoren bij ons een contract afsluiten.
We beschikken over ervaren servicemonteurs en hebben een 24 uurs servicedienst. In combinatie met een service en/of onderhoudsbeurt kunnen wij diverse werkzaamheden tegelijkertijd uitvoeren.

Vrijblijvend informatie over een onderhoudscontract? Vul dan ons contactformulier via de website in of bel 0314-330658!

Buwegs CO-erkenning!

Na uitstel van de ingangsdatum van 1 januari 2023 is de BRL 6000-25 (CO-stelsel) in werking getreden op 1 april 2023. Sinds die datum mogen alleen gecertificeerde installatiebedrijven en –monteurs met een Bewijs van Vakmanschap (CO-erkenning) werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen die aan een gebouw gebonden zijn. Dit is een gevolg van het wettelijk stelsel voor werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties welke staat in het Bouwbesluit. Deze wet wordt ook wel de Gasketelwet genoemd. !

6277 Buwegs Installatie B.V. is uiteraard ook gecertificeerd!

Veiligheidstip: plaats een koolmonoxide melder bij uw cv-ketel!

Veiligheidstip: plaats een koolmonoxide melder bij uw CV ketel
Jaarlijks overlijden er mensen door koolmonoxidevergiftiging of houden er ernstige gezondheidsklachten aan over. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden open geiser, cv-ketel of gaskachel. Voorkom vergiftiging door koolmonoxide en neem op tijd de juiste maatregelen. Regelmatig en vakkundig cv-ketel onderhoud is hierbij noodzakelijk. Wij adviseren u een koolmonixidemelder aan te schaffen. Bij onderhoud aan u ketel kunt u onze monteur vragen een melder te plaatsen.