Buwegs Installatie BV. | Grutbroek 36, 7008AN Doetinchem | 0314-330658 | Info@buwegs.nl

sliderimage

Luchtbehandeling

De meeste mensen brengen veel tijd binnen door, in huis, op kantoor of op school. Op al deze plaatsen kan een slechte kwaliteit van het binnenklimaat (de lucht) leiden tot gezondheidsklachten. Deze klachten kunnen worden voorkomen door goede ventilatie.
Ventilatie of luchtverversing is het vervangen van de (vervuilde) lucht in een ruimte door verse zuivere lucht. Het vervangen van de lucht kan op natuurlijke manier of mechanisch gebeuren.

Natuurlijke ventilatie 
Natuurlijke ventilatie vindt plaats via roosters in ramen en gevels, verder via geopende ramen of via af- en toevoerkanalen. Door het meer of minder openen of sluiten van deze roosters en ramen is het mogelijk de natuurlijke ventilatie naar behoefte te regelen.

Mechanische ventilatie 
Met een mechanisch systeem hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de lucht in uw omgeving. Er zijn verschillende mechanische systemen voor luchtverversing in huis of op kantoor. Wij kunnen met onze kennis van zaken een mechanische ventilatie voor u verzorgen die specifiek op uw situatie is afgestemd .

Onderhoud 
Uiteraard moet een mechanisch systeem goed worden onderhouden voor een optimale prestatie. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn.